FORRIGE OG NUVÆRENDE SAMARBEJDSPARTNERE

Det er min intention at skabe langvarige og gode relationer med mine samarbejdspartnere. Med grundighed som en stor værdi finder jeg glæde i at se udvikling i det lange løb. Systemisk og kropslig læring tager tit år, og jeg vil gerne følge jer hele vejen.

Client 3

KAOSPILOT & KAOSPILOT+BERLIN

Siden 2017 har jeg arbejdet med Kaospiloterne, bl.a. som ekstern lektor, eksaminator og facilitator på interne og eksterne projekter og processer.
Min primære opgave nu, er sammen med min samarbejdspartner Ida Friis, at støtte de igangværende kaospiloter med deres personlige og kollektive udvikling i det der kaldes Enterprising Leadership Practice. Her introduceres de for kropslig læring og systemisk tænkning som bliver en del af deres ledelses praksis.

Client 5

RIGSHOSPITALET KØBENHAVN

Udforskning af konceptet Playful Professionalism med administrationen for BørneRiget.


Client 6

VIA UNIVERSITY COLLEGE

Hos VIA underviser jeg i meningsfulde forbindelser og strategisk netværk på 6 semester af Psykomotorikuddannelsen.
Formålet med undervisningen er at opbygge stærke forbindelser og relationer med fremtidige drømme-arbejdspladser,  samarbejdspartnere, organisationer og folk i sit felt
Her bruger jeg min erfaring til at opbygge deltagernes kapacitet til at bruge det usynlige jobmarked samt lære at danne forbindelser der hjælper den studerende mod sine drømme.

Client 4

LEARNING MISSION

Hos learning mission arbejder jeg mere kreativt, bl.a. med at planlægge, udforme, skrive og interviewe folkeskolelærere der bidrager til projektbaseret læring og transformering af skolesystemet. Derudover samarbejder vi om organisationens udformning samt ledelsesvejledning og coaching undervejs.